26 Ağustos 2016 Cuma

Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü

Büyük gıda ve büyük hizmet, herhangi merkezinde yer alır, sürekli teslim
Başarılı restoran iş.
Ancak başarı - ve hayatta kalma - aynı zamanda karlı olmasına bağlıdır. her restoran
sahibi, bağımsız ya da büyük bir zincirin parçası olsun, bu emek anlar ve
stok maliyetleri iş önemli bir değişken gideri temsil etmektedir. koruma
Bu maliyetlerin kontrol mutfakta meydana mutfak büyü gibi kritik öneme sahiptir.
Sonuçta, ne bir restoran düzenli zaman bir kar elde etmek bekleyebilirsiniz
Aşırı İstihdam veya maddeler tükeniyor?
Aynı kaybının önlenmesi için de geçerli - aracılığıyla para kaybetme bir restoran sahibi ise
küçülmesi veya atık ama izleme yolu vardır, ne iş başarılı olabilir?
Bu araştırma raporunda, Oracle Ağırlama anket Technomic ile ortak
200'den fazla bağımsız operatörler ve zincirler. Biz nasıl anlamak istedim
Bu operatörler, emek, envanter maliyetleri kontrol görevi yönetiyorsunuz
ve kayıp önleme. Nerede onların öncelikleri yalan mı? onların en büyük sorunları nelerdir?
Nasıl maliyetlerini yönetme görevi daha verimli hale gelebilir?
küresel yiyecek ve içecek operatörleri ile araştırmanın bulgularını paylaşarak,
Oracle Hospitality o yönetmek emek, envanter ve kayıp önleme göstermeyi amaçlamaktadır
çok az maliyet kontrol teknolojisi koyarak aşılabileceğini küresel bir sorundur
Ameliyattan kalbi.

Ne kadar bir restoranın gelir gıda ve işçilik maliyetleri harcanıyor? Nerede
restoranlar para kaybetme? o yönetmek için geldiğinde kilit öncelikler nelerdir
Personel ve envanter? Bunlar sadece bizim 200 sorulan sorulardan bazıları
Restoran işletmecileri, bize bir gıda maliyet kontrolü önemini ortaya yardımcı olmak için
ve içecek operasyonu ve nasıl geliştirilebilir. Anahtar bulgular arasında:
1. Emek ve envanter, ortalama fazla% 50'sini için bir araya
gelirler. bütçe bunların etkilerinin büyüklüğü önceliklerini açıklar: Yiyecek ve içecek
Operatörler maliyet kontrolü kendi operasyonun önemli bir parçası yapmak gerekir. üçte iki, işgücü maliyetlerini dengelemek için
bağımsız operatörler menü fiyatları yükseltmek bildirdi - konuklarla doğrudan etkileyen
deneyim.
2. Değerli zaman genellikle saptırılmış ve işgücü planlamasını israf edilmektedir. Yiyecek ve İçecek
operatörler vahim emek başlıca öncelikleri arasında işe alım, eğitim ve tutma rütbe
yönetim, henüz çoğu kez kendilerini sıradan saplanıp bulmak: restoran% 63 değişiklik
önce gönderme ve% 49 programları yazdıktan sonra bunu. Ne Hatta tüm bu sonra, kötü
ayarlamaları,% 44 yetersiz kadrosu yemek etkileyebilir bir sorun olduğunu bildirdi
deneyim.
3. Envanter yönetimi aynı zamanda değerli zaman alır. operatörlerin üçüncü olduğunu söyledi
onlar stok, başlıca öncelikleri yönetme haftada en fazla 3 saat harcamak
envanter aslında yemek kalitesi ve mutfak personeli güçlendirme yalan.
Aşırı porsiyonlara ve gıda atıklarının 4. Birincil kayıp sanıklar arasında yer alıyor. Ancak% 50
Bağımsız operatörleri hazırlanan atık izlemek yok dedi. Bundan başka,% 60 rapor
büyük olasılıkla katkıda sipariş geliştirmek için bir tahmin sistemi kullanmak yok
atık sorunu.
herhangi bir gıda için önemli bir öncelik olmaya kontrol ihtiyaçlarını mal Hiç şüphe yok ve
içecek operasyonu. operatörler, emek, envanter ve zarar yönetmek için teknolojiyi kullanarak
maksimum elde etmek için gerekli manuel çaba azaltırken verimliliği artırabilir
Kontrol - diğer öncelikler için o zaman serbest.