22 Eylül 2016 Perşembe

Düzenli bir maliyet kontrol nasıl olur.

Sizin Bulaşık Jeffrey Summers Summers ile Hospitality Group konuşun düzenli bir maliyet kontrol sohbet için onların bulaşık yıkama alanı ile durdurmak için yönetim önerir. "Senin bulaşık makinesi Alakart aşırı ya da başka nedenlerden dolayı meyvelerin geri gelmek için menüsündeki öğeler olan hakkında ne kadar sen şaşıracaksınız." Diye belirtiyor. senin bulaşık fark herhangi eğilimleri ayak uydurarak sizin porsiyon kontrolü amacıyla olduğundan emin olmak için iyi bir yoldur.
5. Unutmayın: Hiçbir şey çok Önemsiz bir şey söz konusu ürünün maliyetlerini azaltarak geldiğinde düşünmek için çok küçük olmasıdır. The Wall Street Journal çeşme içki maliyetleri üzerinde duruldu bir ABD restoranın not eder. "Tipik restoran sadece bir kuruş cam maliyeti bile. En etkili tavsiye edilen hamle bazı aracı şurup tedarikçisi kesmek ve yerine üç boyutta yalnızca tek boyutlu içki sunan bulunmaktadır. Masraflı bardak güle güle. "
Bazı restoranlar bile konuk bir istemedikçe bir bardak su ile bir saman dahil etmek değil, kendi sunucularını hatırlatmak. Hatta en küçük tweaks büyük bir fark yaratabilir.